ACTIE: appelflappen

Een van onze eerste acties was de appelflappenverkoop bij filialen van de Albert Heijn hier in de buurt. We hebben groepen gemaakt en iedereen heeft een tijd in de winkel gestaan om te verkopen. We verkochten een zak van 4 appelflappen voor 3 euro. Deze actie is supergoed gegaan, veel mensen wilden ons steunen en we hebben meteen reclame gemaakt voor de andere acties. Uiteindelijk hebben we met deze actie 729 euro opgehaald!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sterrewibbens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.