Mijn ervaring op de website van 'Het andere reizen'

Vol indrukken schreef ik natuurlijk mijn blog hier tijdens mijn reis. Maar ook snel na mijn reis werd ik door verschillende partijen benaderd iets over mijn ervaring in Nepal te schrijven. Sommige stukjes zitten nog in de pijplijn, omdat de publicatie pas later zal zijn (dit is natuurlijk tijdschriftgebonden). Toch heeft de organisatie waarmee ik heb gereisd (Het andere reizen) al mijn ervaring over medisch vrijwilligerswerk in Nepal geplaatst.

Jullie kunnen mijn ervaring via de onderstaande link lezen:
httppublic://blog/logo_2_0.pngwww.hetanderereizen.nl/ervaringen/elise-medisch-vrijwilligerswerk-nepal

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of EliseS

Media

Image

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private