Mijn ervaring op de website van 'Het andere reizen'

Vol indrukken schreef ik natuurlijk mijn blog hier tijdens mijn reis. Maar ook snel na mijn reis werd ik door verschillende partijen benaderd iets over mijn ervaring in Nepal te schrijven. Sommige stukjes zitten nog in de pijplijn, omdat de publicatie pas later zal zijn (dit is natuurlijk tijdschriftgebonden). Toch heeft de organisatie waarmee ik heb gereisd (Het andere reizen) al mijn ervaring over medisch vrijwilligerswerk in Nepal geplaatst.

Jullie kunnen mijn ervaring via de onderstaande link lezen:
httppublic://blog/logo_2_0.pngwww.hetanderereizen.nl/ervaringen/elise-medisch-vrijwilligerswerk-nepal

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EliseS
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.