Mijn ervaring op de website van 'Het andere reizen'

Vol indrukken schreef ik natuurlijk mijn blog hier tijdens mijn reis. Maar ook snel na mijn reis werd ik door verschillende partijen benaderd iets over mijn ervaring in Nepal te schrijven. Sommige stukjes zitten nog in de pijplijn, omdat de publicatie pas later zal zijn (dit is natuurlijk tijdschriftgebonden). Toch heeft de organisatie waarmee ik heb gereisd (Het andere reizen) al mijn ervaring over medisch vrijwilligerswerk in Nepal geplaatst.

Jullie kunnen mijn ervaring via de onderstaande link lezen:
httppublic://blog/logo_2_0.pngwww.hetanderereizen.nl/ervaringen/elise-medisch-vrijwilligerswerk-nepal

Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]