Druk aan de slag!

Hoi Allemaal!

Ik ben heel druk bezig met het bij elkaar sparen voor de reis naar Zuid-Afrika om daar bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten.
Ik heb al verschillende acties gehouden zoals mensen knuffelen in een berenpak, zij kunnen dan een eigen bijdrage leveren. Ook werk ik al een tijdje bij de Albert Heijn, dit doe ik tot aan Zuid-Afrika volgende zomer. Natuurlijk ben ik nog lang niet klaar met mijn acties! Ik ga een grote loterij houden met spetterende prijzen, bijvoorbeeld een gouden horloge van de juwelier! Volg mijn blog om mij te volgen in mijn avontuur tot aan Zuid-Afrika !

Aniek Rademaker

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of aniekrademaker
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.