Druk aan de slag!

Hoi Allemaal!

Ik ben heel druk bezig met het bij elkaar sparen voor de reis naar Zuid-Afrika om daar bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten.
Ik heb al verschillende acties gehouden zoals mensen knuffelen in een berenpak, zij kunnen dan een eigen bijdrage leveren. Ook werk ik al een tijdje bij de Albert Heijn, dit doe ik tot aan Zuid-Afrika volgende zomer. Natuurlijk ben ik nog lang niet klaar met mijn acties! Ik ga een grote loterij houden met spetterende prijzen, bijvoorbeeld een gouden horloge van de juwelier! Volg mijn blog om mij te volgen in mijn avontuur tot aan Zuid-Afrika !

Aniek Rademaker

Follow the author: aniekrademaker
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: aniekrademaker
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]