Druk aan de slag!

Hoi Allemaal!

Ik ben heel druk bezig met het bij elkaar sparen voor de reis naar Zuid-Afrika om daar bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten.
Ik heb al verschillende acties gehouden zoals mensen knuffelen in een berenpak, zij kunnen dan een eigen bijdrage leveren. Ook werk ik al een tijdje bij de Albert Heijn, dit doe ik tot aan Zuid-Afrika volgende zomer. Natuurlijk ben ik nog lang niet klaar met mijn acties! Ik ga een grote loterij houden met spetterende prijzen, bijvoorbeeld een gouden horloge van de juwelier! Volg mijn blog om mij te volgen in mijn avontuur tot aan Zuid-Afrika !

Aniek Rademaker

Contributions

Blog of aniekrademaker
Content
Statistics
0
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Support & Inspire
Language
Nederlands