De nieuwe lichting

Nu de nieuwe lichting vrijwilligers van stichting samenscholen begint met het voorbereiden voor de het goede werk dat ze vanaf Februari zullen gaan doen, is het voor mij tijd om mijn bevindingen van afgelopen jaar aan hun te delen.
Samen met de directrice van de stichting heb ik een visie opgesteld gebaseerd op het onderzoek dat ik afgelopen jaar gedaan heb en deze heb ik nu, toegelicht met verhalen en bevindingen, aan de nieuwe vrijwilligers overgebracht. Op deze manier kan er komend jaar nog beter kennis overgedragen worden op de lokale bevolking van Puerto Cabezas Nicaragua om deze mensen op die manier een beter perspectief op de toekomst te geven. Het doet me goed om te merken dat deze mensen het met mijn visie eens zijn en daar echt heen gaan om de mensen daar te helpen!

Binnenkort is er ook weer een informatie markt op de TUDelft en op deze manier hopen we het onderwerp onder de aandacht te brengen en eventueel nog een laatste vrijwilliger vinden die mee wil naar het caribische Puerto!

Follow the author: asdessens
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: asdessens
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]