WorldSupporter Magazine of asdessens

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Gedurende mijn vakantie in egypte en Tsechie was ik verrast hoe groot het verschil tussen arm en rijk kan zijn op een klein gebied, en dat terwijl dit nog "westerse" landen zijn die redelijk
goed zijn ontwikkeld. Deze verschillen hebben mij nog verder duidelijk gemaakt dat het nodig is om de medemens te helpen en het leven dat we hier hebben meer moeten waarderen!
Experience & Leisure: 
Naast dat ik het heerlijk vind om met sport bezig te zijn en anderen hierbij te helpen en trainen.
Vind ik het mooiste dat er na verloop van tijd altijd duidelijk word dat bij er bij elke activiteit of bezigheid maar om 1 ding draait en dat is de interactie tussen mensen.
Learn & Develop: 
Zoals gezegd wil ik de tijdens mijn universitaire studie bouwkunde opgedane kennis nu gaan overdragen op de bevolking van Nicaragua.
Tijdens mijn studie ben ik al met vele internationale studenten in contact gekomen en ben altijd weer verrast door de culturele rijkdom die deze mensen met zich mee brengen.
Help & Change: 
Na 7,5 jaar studeren is het tijd voor iets anders. Tijdens mijn studie ben ik altijd al actief geweest als vrijwilliger voor mijn volleybalvereniging (trainer/coach/bestuurslid) en nu is de tijd gekom
en om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hoe kan dit mooier door de mensen in Nicaragua te helpen met het bouwen van een school waarbij zei zelf de kennis opdoen om in het vervolg zelf verder (en solide) te kunnen bouwen! Naar mijn mening is het geweldig dat er verschillende culteren naast elkaar kunnen bestaan in de wereld, tegelijkertijd is het een dankbaar gegeven dat ik nu in staat ben om mijn medemens te helpen.
Work & Initiate: 
Gedurende mijn werk is de focus vooral op de binnenlandse commerciele markt gericht geweest.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content