Op dit soort dagen voel ik mij weer helemaal thuis

Zaterdag stond weer in het teken van mensen inspireren want ik ben weer gaan helpen in Nijmegen op een informatiedag van Worldmapping. Al een aantal keer ben ik hier en in Utrecht gaan helpen op een van deze dagen en het was elke keer weer super leuk om te doen maar deze keer was toch net iets leuker. Jullie zullen je nu wel afvragen wat deze dag dan het verschil maakten met de vorige en ik zal even bij het begin van het verhaal beginnen..

Zoals jullie vast al wel weten heb ik een tijdje geleden een presentatie op mijn school gegeven over mijn ervaringen tijdens de reis naar Malawi. Na afloop van deze presentatie kwam een vriend van mij naar me toe om nog een keer te vragen met welke organisatie ik nou precies op reis was geweest. Dit omdat hij er zelf ook over na zat te denken om op reis te gaan en vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik heb natuurlijk (even enthousiast als altijd) een hoop verteld over Worldmapping en ik was helemaal happy dat ik zojuist iemand echt had kunnen motiveren met mijn verhaal! Daar doe je het tenslotte allemaal voor. Sinds 2 weken is deze vriend van mij (Rogier zoals hij heet) ook een huisgenoot van me geworden en al snel hadden we het weer over mijn reis en de ideeën die hij had om ook zoiets te gaan doen. Ik vertelde Rogier dat ik regelmatig help bij infodagen van Worldmapping en dat hij samen met zijn moeder ook maar eens langs moesten komen om nog meer te horen over deze organisatie. Vrijdag ochtend vertelde hij super enthousiast dat hij en zijn moeder ook naar de infodag van zaterdag zouden komen en mijn dag was al weer goed, haha. Na afloop van de infodag kwam Rogier naar mij toe om te vertellen dat hij zich zojuist had aangemeld voor de reis naar Malawi van komend jaar!!! Het is zoooooooo vet dat een maat van mij gewoon hetzelfde avontuur aangaat!

Dit verhaal krijgt zeker nog een gevolg! Gaaaaaaaaf!

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Gaaaaaf om te horen!! Het is

Gaaaaaf om te horen!! Het is leuk om te horen als je presentaties echt mensen inspireren, maar nog veel stoerder als je eigen vrienden ook gemotiveerd raken! Wens hem veel succes, en zeg hem dat 'ie hier moet bloggen. :P Ben benieuwd hoe hij zijn reis ervaart!

WAUW!

Dat is te gek om te lezen! Dat zegt heel veel over jou en hoe overtuigend jij jou avontuur overbrengt naar anderen!!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2