Event 'Creating a sustainable future'

De opwarming van de aarde is de grootste existentiële uitdaging van onze tijd en vereist enorme maatschappelijke veranderingen om deze te verzachten en aan te passen. De tijd dringt om dat te doen. Luister naar wat we moeten doen om een ​​duurzame toekomst te creëren en over de wetenschap en technologie die dit mogelijk maken. New Scientist's Creating a Sustainable Future-evenement is voor iedereen die geeft om de planeet en de toekomst van de mensheid. Bezoek ons ​​online voor een dag vol inspirerende gesprekken en discussies met wetenschappers en denkers in de voorhoede van onderzoek.

Drie fasen van ongelooflijke gesprekken, discussie en debat

Ontdek hoe u emissiebronnen van transport, gebouwen, energieproductie en landbouw kunt aanpakken in de Path to Net Zero- fase. Ontdek inspirerende manieren om het milieu te herstellen en hoe jij je groenste leven kunt leiden op het People and Planet- podium. Veel sessies zullen vragen van het publiek bevatten, waardoor je de kans krijgt om deel te nemen en het gesprek vorm te geven.

Een greep uit de onderwerpen die tijdens dit evenement aan de orde komen:

  • Hoe ziet een duurzame toekomst eruit?
  • Habitatherstel
  • Hoe netto nul te bereiken?
  • De waterstofeconomie
  • Koolstofopname
  • Duurzame voeding
  • Groene huizen
  • De toekomst van de landbouw

Dit online evenement loopt van 10.00 – 17.00 uur GMT op zaterdag 25 september 2021. Toegang tot een opname van de talks is beschikbaar voor kaarthouders gedurende de 6 maanden na het live evenement. De on-demand opname zal binnen 24 uur na de live discussie beschikbaar zijn om te bekijken.

Eventbrite stuurt je direct na aankoop een bevestiging per e-mail. Voorafgaand aan het evenement ontvang je een aparte e-mail met een link om toegang te krijgen tot het evenementenplatform; houd er rekening mee dat elke link uniek is en niet mag worden gedeeld.

Tickets zijn niet overdraagbaar naar andere New Scientist-evenementen. Alle tickets zijn niet-restitueerbaar.

New Scientist behoudt zich het recht voor om het evenement en de opstelling ervan te wijzigen of het evenement te annuleren. In het onwaarschijnlijke geval van annulering worden alle tickets volledig terugbetaald. New Scientist Ltd is niet aansprakelijk voor eventuele extra kosten die tickethouders maken in verband met het evenement.

Tickets zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zijn alleen vooraf verkrijgbaar via Eventbrite. Om zeker te zijn van je plaats raden we je aan om vooraf te reserveren.

Content categories
Check all content related to: