WorldSupporter Magazine of Sabine Bolhaar

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb al best veel landen/steden gezien, dit waren voornamelijk Europeese landen/steden daar ik met mijn bijbaantjes niet altijd zoveel geld verdiende dat ik ver naar het buitenland kon.
Ik ben in de volgende landen geweest: Belgie, Engeland, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, Griekenland, Turkije, Macedonie, Tjechie en Curacao. De laatste landen zijn voor mij de landen geweest waar de cultuurverschil het grootst was, op sommige plaatsen in deze landen heerst namelijk ook veel armoede. Ik denk dan ook deze ervaringen mij zullen helpen tijdens mijn stage in Zuid-Afrika
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ga ik eigenlijk het liefst zo veel mogelijk weg. Dit kan in de vorm van een kort weekendje naar Brussel zijn tot een dagje naar de dierentuin.
Daarnaast ga ik graag uiteten bij een leuke tapasbar, de thai of proef ik wat nieuws (zoals krokodil en leguaan) bij een bijzonder restaurant. Verder ben ik sportief en ik doe dan ook aan hockey en fitness.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik al eens meegedaan aan een klein uitwisselingsproject met streng gelovige ierse hockey meiden.
Wij zijn naar Dublin geweest om bij hun op school mee te kijken en van hun tradities etc. te leren, daarnaast hebben wij gezellig
Help & Change: 
Samen met 5 andere klasgenoten van de HBO-Verpleegkunde ben ik vanaf augustus tot en met november werkzaam geweest als verpleegkundige in de Townships van Port Elizabeth te Zuid-Afrika.
Ik heb de Caregivers van de township Missionvale ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden en veel geleerd van hun maar ook mijn kennis aan hun gegeven. Daarnaast heb ik op de Sapphire Primairy School een kinderkliniek opgezet waarvoor we 8 caregivers hebben opgeleid. We hebben o.a. een algemeen gezondheids screeningsprogramma gemaakt en hun onderwezen over: (onder)voeding, seksualiteit, drugs & alcohol, hygiene en EHBO.
Work & Initiate: 
Naast mijn stage die ik op de IC in het OLVG loop werk ik als verzorgende in de thuiszorg.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content