WorldSupporter profile of leandra02
Image
Travel & Move: 
Ik hoop in mijn leven veel mooie en bijzondere reizen te mogen gaan maken. Boven aan mijn lijstje staan op dit moment Thailand en verschillende landen in Zuid-Amerika.
Maar allereerst natuurlijk mijn grote avontuur naar Zuid-Afrika waar ik vrijwilligerswerk ga doen. Tot nu toe heeft een reis naar Tunesië de meeste indruk op mij gemaakt. Tijdens een rondrit op een kameel heb ik kennis kunnen maken met de echte lokale bevolking en heb ik kunnen zien hoe zij leven. Vaak in grote armoede, maar zo ontzettend gastvrij. Dit heeft een grote indruk op mij gemaakt.
Experience & Leisure: 
één van mijn grootste hobby's is reizen. Ik vind het super interessant om andere landen te bezoeken en me te verdiepen in hun cultuur met de bijpassende gebruiken en rituelen.
Daarnaast vind ik het leuk om boeken te lezen over mensen die een bijzondere reis hebben gemaakt.
Learn & Develop: 
Op de basisschool hebben wij allerlei activiteiten opgezet om geld in te zamelen voor de oorlog in Kosovo.
Onder andere hebben wij een sponsorloop gehouden op het schoolplein waar we veel geld mee hebben opgehaald.
Help & Change: 
De meest bijzondere ervaring die ik als kind heb meegemaakt is dat wij als gezin een Foster Parents kindje hebben geadopteerd.
Op deze manier leerde ik kennis maken met een compleet andere wereld als de mijne. Ik vind het heel bijzonder dat ik op deze manier kennis heb kunnen maken met een kindje aan de andere kant van de wereld. Op deze manier heb ik al vroeg geleerd dat het niet zo vanzelf sprekend is om alles zo goed voor elkaar te hebben als wij in Nederland.
Work & Initiate: 
Ik ben net afgestudeerd dus op dit moment heb ik hier nog geen ervaring mee.
My Latest Activity
Image

Voordat ik naar Zuid-Afrika ben gegaan voor 2 maanden vrijwilligerswerk heb ik samen met een vriendin een actie bedacht om geld in te zamelen. We hebben zelf Zuid-Afrikaanse koekjes gebakken en deze verkocht aan vrienden en familie. Daarnaast hebben we ook nog een zaterdag in de plaatselijke superma...