WorldSupporter Magazine of larsnilsen

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn meest indrukwekkende vakantie was mijn vakantie in Cuba. Mijn idee over wat het communisme inhield is hierdoor wel drastisch veranderd.
Ik had het idee dat alles er daar saai en strak uitzag, zoals je vaak op tv ziet. Dit was echter helemaal niet zo. Het was heel kleurrijk en vrolijk. Door dit communistische regime, is er niet echt grootschalige armoede, maar zeer zeker ook geen grootschalige rijkdom. Omgerekend verdienen de mensen daar gemiddeld €14,- per maand. Als gids gebruikten we vaak studenten aan de universiteit. Ook hebben we gesponsord aan een lokale muziekgroep/band.
Experience & Leisure: 
Iedere zomervakantie werk ik in mijn vrije tijd als begeleider bij het kindervakantiewerk in Eckelrade. Allemaal kinderen uit het dorp doen hieraan mee.
Ze leren hier allerlei door middel van bijvoorbeeld hutten bouwen te timmeren, te zagen en hoe ze moeten samenwerken. Het is weliswaar geen globaal project, maar het levert wel een bijdrage aan een betere wereld.
Learn & Develop: 
Op de basisschool deden we vaak mee aan goede doelen. Zo stuurde we ieder jaar een kerstpakket naar mensen in Polen of Roemenië die het minder goed hadden.
Zo legde je ook contacten met mensen die je nog nooit gezien hebt. Ook hebben we op de basisschool een project in Guatemala gesteund door middel van een aantal activiteiten.
Help & Change: 
Ik heb in Malawi, samen met een lokaal project, een dak gebouwd op een huis van een blinde, oude man die voor zijn 5 kleinkinderen moest zorgen.
Work & Initiate: 
Ik werk als afwasser in een restaurant. Ik heb in dit restaurant een sponsordiner georganiseerd voor Malawi. Al het personeel werkte die avond gratis en het werd een groot succes!

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters