Informatieavond school

Gisteren, woensdag 26 september, hebben we een informatieavond gehouden over worldmapping, de reisorganisatie waarmee wij naar Malawi zijn geweest. Het was de bedoeling om andere leerlingen aan te zetten ook met worldmapping op expeditie te gaan. Wij waren daar als ervaringsdeskundige om alle vragen van de leerlingen (en ouders) te beantwoorden over hoe het in Malawi geweest was, hoe je het beste geld kunt ophalen en wat we van de reis geleerd hebben. Al met al was het een geslaagde avond waarmee we hopelijk een hoop mensen hebben kunnen motiveren om zich ook in te zetten voor een betere wereld.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Mooie foto! Leuk om te zien

Mooie foto! Leuk om te zien hoe iedereen geboeid luistert. Hoe heb je je voorbereid? Was je zenuwachtig?

Kun je de presentatie ook nog uploaden? Lijkt me erg interessant om ook te zien. Ik hoop dat er veel nieuwe aanmeldingen zijn nu!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of larsnilsen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.