Image
WorldSupporter profile of Iris Keurentjes
Image
Travel & Move: 
Ik ga 9 t/m 24 augustus 2014 naar Malawi met de organisatie Worlmapping. Ik ga daar ontwikkelingswerk doen.
Daarbij moet je vooral denken aan het bouwen van huizen, waterputten scheppen, maïs oogsten en huisbezoeken om met mensen te praten. Natuurlijk worden er ook veel spelletjes gedaan met de kinderen daar!Een fantastische ervaring die ik never nooit meer zal vergeten en hopelijk nog een keer mag meemaken in 2015!
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd rij ik paard, doe ik zumba en ben ik bezig met organiseren van evenementen om geld op te halen voor Malawi.
Learn & Develop: 
Ik ben van plan om na mijn Havo een tussenjaar te gaan houden en ontwikkelingswerk te gaan doen in Afrika.
Help & Change: 
Ik heb nog niet echt veel gedaan als wereldbijdrage. Natuurlijk gooi ik iedere keer wat geld in de collecteerbus als er iemand mee voor de deur staat, maar ik heb veel plannen!
Ik ben met wat acties bezig voor het ophalen van geld voor Malawi waar ik volgend jaar zomer heen ga. Zo heb ik 15 december op een markt gestaan en loopt mijn actie onder de doneerknop van het flesseninnameapparaat bij de supermarkt al een paar maanden. In februari ben ik van plan een groot feest te geven waarmee ik geld wil ophalen. Ook was ik fietsen voor 10 euro per keer waarmee ik nu al meer dan 400 euro mee heb opgehaald. Het gaat de goede kant op!
Work & Initiate: 
Ik werk ieder weekend in een restaurant als serveerster en alles wat ik daarmee verdien, gaat op de spaarrekening voor Malawi.
My Latest Activity
Image

Hier is een foto van een klein deel van de groep waarmee ik op internationaliseringsweek ben geweest in Polen (Wadowice). Het was een super leuke ervaring!!

Het grote feest

Inmiddels is het grote feest allang geweest en ook zeker geslaagd! Het vondt plaats op 8 februari 2014 en er kwamen zeker zo'n 180 mensen! Maar je kan wel een groot feest geven, maar er moet natuurlijk wel een mooi bedrag uit komen. Dat is zeker gelukt met behulp van consumptie bonnen en vrije gift ...

memory's day

In dit filmpje zie je Memory, een meisje van 18 die in Malawi woont. Dit filmpje laat zien wat er op haar dag gebeurt, wat ze doet en ook vooral dat haar dagelijks leven zo anders is dan het leven dat wij lijden in Nederland. Haar standaard is ontzettend verschillend als je het vergelijkt met het on...

Fietsen wassen voor ontwikkelingsreis

Ik ben fietsen aan het wassen voor 10 euro per fiets met een strippenkaart die 100 euro oplevert en van tevoren word betaalt! En t gaat hard! Er zijn al 9 strippenkaarten verkocht en dus 900 euro opgehaald!

Image

Ik heb geld opgehaald voor mijn ontwikkelingsreis naar Malawi door chocolademelk en kerststollen te verkopen op de ganzenmarkt. hierbij hebben we 100 euro opgehaald en dat helpt alweer een beetje! Op naar meer!!