WorldSupporter profile of Else
Image
Travel & Move: 
Veel reiservaring heb ik (nog) niet, maar ik ga deze winter een rondreis maken door Zuid-Oost Azië en hoop hier mooie reiservaringen op te doen!
Experience & Leisure: 
Ik lees vaak boeken over andere landen en culturen. Verder koop ik graag fairtrade chocolade en cadeautjes bij de Wereldwinkel.
Learn & Develop: 
Op mijn basisschool werd een aantal keer een sponsorloop voor het goede doel georganiseerd waar ik aan mee heb gedaan. Zelf haalde ik altijd geld op voor het Wereld Natuur Fonds, waar ik lid van was.
Help & Change: 
In november 2013 ga ik twee maanden naar Nepal om vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis en op een schooltje. Ik heb een tijdje zelf ansicht- en kerstkaarten gemaakt en die verkocht.
Het geld dat ik hiermee ophaalde, ging naar de bouw van scholen in ontwikkelingslanden.
Work & Initiate: 
Ik heb alleen nog bijbaantjes gehad, dus hier niet zoveel voorbeelden.
Wel verkopen we bij de supermarkt waar ik werk, heel veel fairtrade en biologische producten, zoals wijn, bananen, ananas, koffie, chocola. Deze winter ga ik op reis naar Zuid-Oost Azië en ga ik een tijdje werken op ecologische boerderijen in Thailand.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Een tijdje weer terug

Ruim twee maanden geleden landde ik op Schiphol. Terug van mijn reis door Azië. De eerste tijd was het even wennen, weer terug in dat 'koude' klimaat, geen Aziatische drukte en chaos, maar Nederlandse rust en orde. Maar ik was ook blij weer in Nederland te zijn, en na een tijdje ging het over. ...

Home again

Dit vind ik een heel mooi liedje, het gaat over hoop en dat doet me vaak aan Nepal denken. In het weeshuis waar ik werkte zag ik veel verdriet, maar met iets heel kleins, of door er alleen al te zijn, kreeg je altijd een stralende lach terug. Altijd lachen, altijd vrolijk, altijd hopen dat het beter...