First World problems

Dit is een van de meest aangrijpende filmpjes die ik het afgelopen jaar heb gezien. En waarom is dit nou zo bijzonder? Niet om dat dit filmpje nou zo zielig is, of iets laat zien waar je geen idee van had. Maar omdat dit filmpje zo dichtbij komt. Iedereen probeert zijn best te doen, ik probeer altijd mijn steentje bij te dragen. Ik doe vrijwilligerswerk, doneer aan goede doelen en probeer anderen bewust te maken van het belang van andere mensen helpen. Maar hoe vaak zeur ik niet als de WiFi het niet doet, of ik uit bed moet komen om mijn oplader in het stopcontact te doen. Zulke kleine dingen, die geen irritatie moeten zijn maar je eigenlijk vertellen wat een prachtig leven je wel niet hebt.

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Anoukaimee
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
media_not_available.png
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]