Photo
Title: Wat heeft het anderen en mij gebracht,
Wat heeft het anderen en mij gebracht,

Wat heeft het anderen en mij gebracht,

Media of AnnemijnRosendaal
Content categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Wat heeft het anderen en mij gebracht,

Wat heeft het anderen en mij gebracht,

Image

Hee Allemaal,

Ik ben in januari voor twee weken naar Uganda geweest, dit vonden me ouders eerst wel heel spannend. Het is natuurlijk een ver land. Toch lieten ze me met een gerust hart naar Afrika gaan, omdat ze wisten dat ik wel veilig was omdat ik met een organisatie Worldmapping was en met twee docenten van school en leerlingen van mijn school.

Voor mij was het de eerste keer alleen vliegen zonder me ouders en zonder me twee oudere broers. Het was erg wennen om niet me ouders bij me te hebben. Toen ik in Uganda was voelde ik me wel heel prettig juist omdat ik dit zo lang al zo graag wou. De hoeveelheid straat kinderen en de drukte op de weg en de armoede hadden een sterke impact op mij. Wat ook een sterke impact op me had was dat als je ook maar iets kleins voor de mensen daar deed ze al heel blij waren en je echt al heel erg dankbaar waren. 

Toen ik weer thuis was en nu nog vertel ik iedereen om me heen veel over Afrika wat het met me heeft gedaan en wat ik er van vond! Het heeft mij zekerder gemaakt en mezelf positiever in het leven gezet. Ik leef nu van dag tot dag en geniet van alle kleine dingen. Mijn ouders en vrienden merken ook dat ik nu veel meer de rust bij me heb en veel meer geniet van alle kleine dingen. Dat ik open sta voor veranderingen en graag praat om dingen te veranderen als dit nodig is. Ook heb ik mijn familie en vrienden geinspireerd. Ik heb al veel presentaties gegeven ook thuis. met een mooie powerpoint er was toen veel familie van mij die er erg van genoten over hoe ik over Afrika vertelde en wat het met mij heeft gedaan. Ook dat ik weer heel graag terug wil vinden hun heel mooi! Ze stelden veel vragen bij mijn presentatie en ik kreeg ook allemaal complimeten dit was echt heel erg leuk!

Mijn ouders vinden ook dat ik mooi ben veranderd omdat ik nu ook meer tijd voor mezelf neem durf te genieten en me dromen na streef. 

Als ik terug kijk op mijn reis ben ik zo dankbaar dat ik het heb gedaan! En heb ik zoveel zin om er weer heen te gaan wat ik ook zeker ga doen!

 

Ik ben iedereen dankbaar die me steunde, Maar vooral me ouders en me broers die zo trots op me zijn dat ik daar heen ben gegaan! Het heeft me zoveel gebracht om daar dingen voor de mensen en kinderen te kunnen doen! Ik mis Afrika nog iedere dag!

 

Liefs Annemijn 

 

More contributions of WorldSupporter author: AnnemijnRosendaal
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]