Photo
Title: Team
Team

Team

Media of MadeliefKooijNaarUganda2014
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Team

Team

24 augustus 2014 kwam ik terug uit Uganda. Wat miste ik Uganda al snel na thuiskomst. Ik wilde zo graag terug. Niet alleen voor het land maar ook vooral omdat ik mijn groep zo erg miste waarmee ik die twee weken dat wij in Uganda waren alles mee heb gedeeld. Ik hoopte nog eens terug te gaan naar Uganda, maar dan wel met de hele groep.

Na ongeveer 2 maanden hadden we een reunie in Utrecht. Het was super om iedereen te zien maar toen de reunie afgelopen was, was ik bang dat ik niemand uit mijn groep nog vaak terug zou zien.

Gelukkig is het tegendeel bewezen. Afgelopen zaterdag vierde een meisje uit mijn Ugandagroep haar verjaardag, ik ben hierheen geweest samen met nog een paar andere meiden uit mijn groep. Gisteren, 8 februari, hebben we met nog zo ongeveer de helft van de groep afgesproken in Utrecht waar wij zijn wezen Hightean. Het was ontzettend leuk om iedereen weer te zien en het voelde alsof ik weer herenigd was met mijn team, het team waar ik alles tegen durfde te zeggen en bij wie ik echt mezelf kan zijn. We hebben al afspraken gemaakt voor de volgende keer dat we gaan afspreken! Ik heb daar nu al zin in! 

More contributions of WorldSupporter author: MadeliefKooijNaarUganda2014
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]