Photo
Title: Eco Design Project, een nieuwe kans voor oude materialen
Eco Design Project, een nieuwe kans voor oude materialen

Eco Design Project, een nieuwe kans voor oude materialen

Media of EliseS
Content categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Related content:
Eco Design Project, een nieuwe kans voor oude materialen

Eco Design Project, een nieuwe kans voor oude materialen

Image

Omdat ik eerder al sprak over hoe je duurzamer met spullen om kunt gaan, wil ik jullie vandaag iets creatiefs laten zien. Ik stuitte op een hele hippe website met allemaal leuke hebbedingetjes als het gaat om assecoires: Eco Design Project (httppublicpublic://blog/EcoDesignProject-13_0.jpgblog/il_570xN.500954613_fbud_0.jpgwww.ecodesignproject.com/). De producten zijn gemaakt door de Japanse designer Mayo Fujiwara.

Ze maken van oude, al gebruikte materialen nieuwe sieraden en verkopen deze, om recyclen te stimuleren. Je kunt deze leuke sieraden hier kopen: httppublicpublic://blog/EcoDesignProject-13_0.jpgblog/il_570xN.500954613_fbud_0.jpgwww.etsy.com/shop/EcoDesignProject?ref=l2-shopheader-name
Op deze manier ga je veel milieubewuster om, de modeindustrie gebruik namelijk veel milieuschadelijke stoffen om tot nieuwe producten te komen.

Als creatieve student vind ik de producten prachtig, maar ik kan ze me niet allemaal veroorloven. Daarom ga ik binnenkort zelf aan de slag om van mijn oude, niet meer gedragen spullen iets soortgelijks te maken. Ik zou zeggen: stay tuned voor een do it yourself ;-)!

Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]