Volg de 4-weekse TEFL in Spain cursus en word docent Engels in Spanje!

Volg de 4-weekse TEFL in Spain cursus en word docent Engels in Spanje!

In dit magazine vind je meer informatie over de cursus van TEFL in Spain. Links lees je meer over aanbiedingen en advies, rechts vind je uitgebreidere informatie over de accomodatieservice en careerservice van TEFL in Spain.

Trinity CertTESOL Spain

Op zoek naar een betaalde lesgeefbaan in Zuid-Europa? Of wil jij straks lesgeven in Zuid-Amerika? Of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Met een vier- of achtweekse TEFL-cursus in Spanje maak je veel kans op een betaalde baan en ben je in ieder geval verzekerd van een leuke een leerzame tijd in het prachtige Spanje.

De Trinity Cert TESOL is een cursus vier (fulltime) of acht (parttime) weken, waarin je de kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt om als docent Engels aan de slag te gaan.

TEFL in Spain

TEFL in Spain specialisaties

Tijdens of na je cursus bij TEFL in Spain zou je ervoor kunnen kiezen om een of meerdere specialisatiecursussen te volgen. Specialisatiemodules helpen je om je te specialiseren op specifieke doelgroepen om les te geven. Deze zijn daarom voor zowel ervaren als onervaren docenten zinvol om te volgen, om zo de kans op een baan te vergroten.

TEFL groupwork

Accommodatie tijdens je TEFL in Spain cursus

Je accommodatie is een belangrijk onderdeel van je TEFL ervaring en we willen er zeker van zijn dat jij het meeste uit je tijd in Málaga haalt. Daarom hebben wij alvast de zoektocht voor je gedaan! De door ons geselecteerde accommodaties zijn makkelijk te bereiken vanuit het training center en vanuit het centrum van Málaga, ze zijn laag in prijs en veilig. Onze service om accommodatie voor je te zoeken is optioneel en kost niets.

TEFL in Spain Málaga
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Learn & Develop
Country / Region
Language
Nederlands
Magazine of Supporter of TEFL in Spain
Content
Image
Charles teaching TEFL
Statistics
134