Meld je aan voor de Suzanne Furstner Scholarship en win een complete TEFL cursus in Spanje!

In samenwerking met TEFL in Spain biedt de Suzanne Furstner Foundation dit jaar aan één gelukkige winnaar een TEFL cursus aan. Beschik je over goede taalvaardigheden in het Engels en lijkt het je leuk om in Spanje te leren hoe je die op anderen over kunt brengen, doe dan mee aan de wedstrijd! 

De Suzanne Furstner Foundation
De Suzanne Furstner Foundation is opgericht ter nagedachtenis aan Suzanne Furstner, die in de zomer van 2006 is overleden aan een verkeersongeval. Suzanne had een passie voor TEFL en heeft dankzij haar enthousiasme, inzet en kundigheid Cactus TEFL opgezet en uit laten groeien tot een succesvolle onderneming. Jaarlijks verstrekt de SFF TEFL-beurzen aan de winnaars van een uitgeschreven competitie en dit jaar maak je kans op een beurs voor een cursus bij TEFL in Spain. 

De cursus
De cursus die je kunt winnen vindt plaats bij TEFL in Spain in Málaga, van 30 juli tot en met 1 september 2018. Het gaat om een speciale variant van de intensieve fulltime cursus tot TEFL docent, omdat je tijdens de cursus een week vrij hebt om de 'Feria' van Málaga te beleven en je verblijf extra bijzonder te maken!  Tijdens de cursus leer je alle benodigde vaardigheden en kennis om als TEFL docent aan de slag te gaan (inclusief hulp bij het vinden van werk) en tijdens de Feria de Málaga kun je genieten van flamencoshows en een buitengewone markt. Uitgebreide informatie over de cursus vind je in het magazine over de 4-weekse cursus.

De wedstrijd

  • Wat kan ik winnen? Een 5 weekse TEFL cursus in Málaga van 30 juli t/m 1 september 2018 (4 lesweken + 1 week 'Feria de Málaga'). De winnaar wordt uitgenodigd een blog bij te houden over zijn of haar verblijf in Málaga
  • Wie mag er mee doen? Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen, zo lang je Engels op niveau is.
  • Wat moet ik doen om deel te nemen? Om deel te nemen schrijf je in het Engels een essay (max. 1500 woorden) waarin je omschrijft wat jouw motivatie is om TEFL docent te worden. Wat maakt dat jij naar het buitenland wil om Engelse les te geven aan andere non-native speakers?
  • Wanneer is de deadline? Stuur je essay vóór 1 juni 2018 op naar info@suzannefurstnerfoundation.nl.
  • Hoe wordt de winnaar geselecteerd? SFF zal uit de inzendingen de winnaar selecteren, waarna TEFL in Spain de winnaar zal benaderen via Skype voor het uitvoeren van een taaloefening. In de eerste week van juli maakt SFF de winnaar bekend.

Dus schrijf je essay en wie weet zien we je binnenkort in Málaga!

Win a TEFL course at TEFL in Spain
Follow the author: Supporter of TEFL in Spain
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Win a TEFL course at TEFL in Spain
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]