TEFL in Spain jobs

Op zoek naar een TEFL cursus en een baan als docent Engels in Spanje?

Bij TEFL in Spain helpen we je na de cursus om een goede baan te vinden.
 

In Spanje is er veel vraag naar docenten Engels. Vergeleken met andere Europese landen is het niveau Engels er vrij laag en veel Spanjaarden willen hun Engels verbeteren om toegelaten te worden tot universiteiten of om meer kans te maken op een goede baan in Spanje of het buitenland. Dit betekent dat er meer dan genoeg TEFL banen in Spanje te vinden zijn!

Onze career service

Het belangrijkste van het behalen van een TEFL certificaat, is natuurlijk om een baan de vinden als de cursus afgelopen is. Tijdens en na de cursus helpen we je een goede basis te ontwikkelen om aan de slag te kunnen als TEFL docent. Het soort werk dat je kunt vinden varieert van een vaste fulltime functie op één taalinstituut tot aan het geven van verschillende lessen bij diverse bedrijven. Wanneer docenten niet gelijk een fulltime functie vinden, vinden ze meestal op z'n minst een aanstelling voor 20 uur per week en vullen ze dat vaak aan met het geven van extra privé-lessen. Het gemiddelde salaris van een full time Engels docent in Spanje ligt tussen de €1100,- en €1400,- netto per maand.

Wat houdt onze career service in?

CV schrijven & interview voorbereiding

Tijdens de cursus bieden we sessies aan, die speciaal ontworpen zijn om je op deze gebieden te ondersteunen. In de sessies ontvang je informatie en tips het vinden van een baan in de sector die jouw voorkeur heeft. 

Oefenen in lesgeven

Gedurende de cursus zal je oefenen met lesgeven terwijl je nog geobserveerd wordt. Deze ervaring is zeer waardevol wanneer je later in contact komt met potentiële werkgevers.

Geaccrediteerd certificaat

Wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, behaal je het certificaat van het Trinity College in Londen, dat hoog gewaardeerd wordt door werkgevers in Spanje en de rest van de wereld. 

Aanbevelingsbrief

Aan het einde van de cursus ontvang je een officiële aanbevelingsbrief van TEFL in Spain en vinden we het uiteraard geen probleem om je te helpen als je referenties nodig hebt! 

Exclusieve baanaanbiedingen

TEFL in Spain wordt regelmatig gecontacteerd over vacatures voor TEFL docenten. We werken samen met lokale taalscholen en helpen je een baan te vinden door je met ze in contact te brengen. Deze vacatures worden via de mail en via de Graduates Facebook Group met je gedeeld.

Andere vacatures

We bieden je verschillende bronnen aan, waaronder toegang tot onze database van scholen in Málaga, om je zoektocht naar een baan efficiënter te laten verlopen. Als je ons volgt op Facebook en Twitter zul je ook een goed aanbod aan vacatures tegenkomen. 

Je vaardigheden ontwikkelen

Het is belangrijk dat je altijd door blijft leren en daarom bieden we gedurende het jaar teacher development courses aan, waaronder Teaching Exam Classes, Grammar, Young Learners en Business English classes. We bieden ook cursussen Spaans aan voor degenen die graag ook Spaans willen leren.

Ons doel is om jou te helpen aan een succsvolle carrière in TEFL! Als je vragen hebt over onze career service, neem dan gerust contact met ons op via careers@tefl-in-spain.com

Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.