Samen de wereld veranderen!

Het blijft onwennig om jezelf opeens overal terug te zien in de media. In Brabant kan ik inmiddels niet meer over straat of de mensen spreken mij aan. ‘Ben jij niet die jongen van het verhaal in.. het Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, het Brabants Dagblad of De Neije krant’. Bijzonder maar vooral ook leuk om te zien hoe de saamhorigheid in Brabant tot uiting komt.

Het begon allemaal afgelopen maandag, na weken van voorbereiding kon er eindelijk gestemd gaan worden! De dag begon in alle drukte met drie radio interviews binnen het uur! Vervolgens ben ik razendsnel naar Utrecht gereisd om dit keer Radio1 te woord te staan. Tijdens deze uitzending kreeg ik de gelegenheid om mijn thema ‘Coöpereren uit de armoede – samen kunnen we de wereld veranderen’ onder de aandacht te brengen van de luisteraars.

Met deze boodschap ben ik vervolgens de afgelopen dagen het land in getrokken en het is geweldig om te zien hoe enthousiast, met name de jongeren, deze boodschap oppakken! Een jongen op straat sprak de mooie woorden:

‘Een betere wereld begint bij jezelf. Iemand afvaardigen om er wat aan te doen, komt óók goed in de buurt!’

Deze woorden, gezamenlijk met alle andere enthousiaste verhalen die ik de afgelopen dagen heb gehoord, inspireren mij nog meer om op de ingeslagen weg door te gaan en om mijn missie; ‘de een miljardste allerarmsten een platform tot ontwikkeling te bieden’ te volbrengen.

‘Samen staan we sterk, samen kunnen we de wereld veranderen!’

Yes we can!

Breng nu allemaal nog DRIE stemmen op mij uit en help mij mijn droom te realiseren!

1) httppublic://blog/schermafbeelding_2013-10-20_om_19.47.55_0.pngwww.jongerenvertegenwoordigers.nl/de_verenigde_naties/verkiezing/stemmen
2) httpspublic://blog/schermafbeelding_2013-10-20_om_19.47.55_0.pngapps.facebook.com/vnjongerenverkiezing/
3) SMS 'Jilt' naar 5040 (Geen extra kosten)

Iedereen super bedankt!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jiltvschayik
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9
Selected Categories