Nog maar 3 nachtjes!

Hoi hoi allemaal!

'Naar het buitenland voor studie of stage? Neee dat is niks voor mij!' Dat verkondigde ik de wereld en mezelf nogal vaak toen ik begon aan mijn studie Management in de Zorg.
Zo'n lange tijd weg van huis, al die lieve mensen moeten missen, als control freak de touwtjes uit handen geven? No way.

Maar toen ik naast mijn opleiding ook de TopClass ging volgen veranderde een hele boel. De TopClass is een extra traject voor studenten die meer uit de opleiding willen halen en zich willen onderscheiden. De begeleiders van de TopClass stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en uit je comfort zone te treden om zo meer te kunnen bereiken. Nou guys mission completed ;)!

Want over drie nachtjes gaat mijn grootste avontuur beginnen! Voor de Minor International Health Studies (IHS) ga ik 7 weken gezondheidsvoorlichting geven aan kinderen in Zuid-Afrika - Kaapstad. Daarnaast gaan we participeren in een project dat sporten stimuleert. Na ons werk in Kaapstad gaan we nog ongeveer 2,5 backpacken langs de kust van Zuid-Afrika.
Ik zie het als een enorme uitdaging waar ik mezelf tegen ga komen, meer van de wereld leer kennen en op de proef wordt gesteld. Het wordt, zoals iedereen al zegt, een enorme levenservaring!

De tijd is wel voorbij gevlogen de laatste weken. En ik zou haast willen zeggen dat ik tijd tekort kom. Al de lieve mensen die me nog even willen zien voordat ik ga, de leuke cadeautjes die ik krijg zodat ik genoeg heb om even aan thuis te denken. Want die culture shock ga ik krijgen, daar ben ik wel van overtuigd haha. Dus gelukkig is de eerste zak pepernoten al aanwezig!

Nog een paar kleine dingen doen en dan ben ik klaar voor vertrek! Het besef begint langzaam te komen. Ook voor de Minor IHS hebben we de laatste afrondingen kunnen doen vandaag.

Ik vind het ontzettend spannend en leuk tegelijk. Ik laat het allemaal maar op me af komen en ga vooral erg genieten! En dat samen met toffe reisgenoten: Ismay & Suzanne, wat wil je nog meer!

xoxo Stefanie

(Ondertussen nog maar 1 (!) nachtje slapen!)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Stefanie_Huurnink
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories