The start of someone else's adventure

Sinds mijn terugkomst uit malawi heb ik al 3x een infoavond of dag van Worlmapping bijgewoond, en wauw, wat is dat ontzettend leuk om te doen! Sowieso geniet ik er altijd van om mijn verhalen over Malawi te vertellen, maar dan ook echt mensen te spreken die nog maar aan de voet van hun avontuur staan, is echt super leuk. Want zelf stond ik daar een half jaar geleden nog, en als ik daar nu zo op terug kijk, heb ik zo veel geleerd in het afgelopen half jaar!
Toen ik op mijn school een presentatie had gedaan, kreeg ik ontzettend veel leuke reacties van onder andere leraren, dat mijn verhaal ze zo geinspireerd had. Vooral toen ik vertelde over mijn reverse-cultureshock, dat ik vind dat veel mensen in Nederland zo chagerijnig zijn in tegenstelling tot afrika terwijl ze hier zoveel luxe hebben. Ik vind het ontzettend gaaf om te merken dat je echt een verschil kunt maken, in je eentje! Dat had ik echt nooit durven dromen.
Ook toen aankomende worldmappers naar mij toe kwamen en zeiden dat mijn verhaal echt de doorslag had gegeven, vond ik dat zo gaaf! Dat mijn verhaal gewoon ongeveer 40 mede-leerlingen over de streep heeft getrokken om zich aan te melden voor Uganda! Wauw! Dit is zeker nog niet het einde van mijn infodag bezoekjes!

Contributions, Comments & Kudos

haha, ja sommige Nederlanders

haha, ja sommige Nederlanders zijn inderdaad chagrijnig. Leuk dat je op bezoek gaat naar de infoavonden!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.