Spreid je vleugels

Wat heb ik een mooi weekend achter de rug. Zaterdag ochtend ben ik weer samen met Jules naar Utrecht gegaan want er stond weer een infodag van Worldmapping op de planning. Het was deze keer wel extra speciaal want het was de laaste keer dat Sofie (mijn expeditie leider) een presentatie gaf over de reizen van Worldmapping. Er waren deze dag iets van 40 jongeren en wij Worldmappers hebben weer veel mensen kunnen helpen in het beginnen van hun droom! Deze jongeren staan op het punt iets te gaan doen wat hun waarschijnlijk voor het verdere leven zal gaan vormen! Ik merk namelijk bij mij zelf dat ik zo anders in het leven sta nu en deze reis heeft een hoop deuren voor mij geopend! Het was helemaal top dat ook Renee (ook mijn expeditie leider) even naar de infodag was gekomen om ons allemaal weer even te zien. Ik voel mij zo rijk in de band die wij met zijn alle samen hebben opgebouwd! Dat pakt niemand ons meer af!

Ook was het heel mooi dat aan het einde van deze dag een meisje met haar moeder naar mij toekwam en even iets aan mij wilden vragen. De moeder van het meisje vroeg hoe ik mijn reis heb ervaren met de beperking aan mijn arm. Dit omdat haar dochter ook een beperking heeft maar dan aan haar voeten. Ik heb het meisje en haar moeder verteld wat voor overwinning het voor mij is geweest dat ik gewoon het avontuur ben aangegaan ondaks ik die beperking nou eenmaal heb. De moeder en het meisje vroegen zich namelijk af of het wel slim is voor haar om zo'n reis te gaan maken. Het deed mij zo goed mijn ervaring aan deze twee mensen te kunnen vertellen en volgens mij heb ik een stukje angst bij ze weg kunnen halen. Ondanks je die beperking nu eenmaal hebt moet je dit niet je dromen en leven laten beperken. Zie het als eens kans om te leren en ga het avontuur aan en zie waar het je brengt! Een ding kan ik je verzekeren, je komt er een stuk sterker uit dan je erin bent gegaan!

Spreid je vleugels en ontdek hoe sterk je bent!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Ik lees je blogs wel vaker.

Ik lees je blogs wel vaker. Leuk om te zien dat je dat meisje en haar moeder kon helpen. :) Super stoer dat je al dit werk doet!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
16 1
Selected Categories