Over een weekje

Hoi lieve allemaal!

Mijn eerste berichtje op deze blog en jaaa nu zit ik nog in het gestructureerde, schone, regenachtige heerlijke Nederland. Over een weekje zit ik waarschijnlijk in een warm, overweldigend en avontuurlijke Ghana. Super super zin in! Inmiddels alle vaccinaties gehad, de malariapilletjes getest, een visum op zak en deze blog aangemaakt. De komende weken zal ik af en toe, als de internetverbinding het in Tamale toelaat, in deze blog schrijven.

Voorafgaand heb ik een aantal andere avondtuurlijke vrijwilligers leren kennen die ook naar Tamale gaan rond dezelfde periode als ik. Vrijwillig Wereldwijd (organisatie) speelde een mooie film af over het Ghanese leven, de introductiedagen, de gastgezinnen etc. erg handig en leuk om te zien! Echt een super leuke middag gehad!

Ook mijn nieuwe, grote koffer heb ik inmiddels van zolder gehaald. Toen ik hem kreeg dacht ik: ‘wat een groot ding, hoe krijg ik die ooit vol’. Maar goed je raad het al, hij is nu al bijna helemaal gevuld met allerlei speelgoed, spuitjes, naalden, medicijnen, boekjes etc. etc.

Tot snel,

Liefs Esther

Contributions, Comments & Kudos

Oh gaaf! Succes in Ghana!

Oh gaaf! Succes in Ghana! Laat ons weten in je blogs hoe het ermee gaat. =)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of E.Heemskerk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories