Weer terug

Hallo lieve volgers en lezers van mijn aller-eerste-wereldsupporter-blog.

Na zes turbulente weken in Tanzania ben ik eindelijk weer terug in Nederland. Wat is het raar om weer thuis te zijn! Ik heb het ontzettend fijn gehad bij het [http://www.ilulaorphanprogram.org/]IOP in Ilula. Ik heb heel veel inspirerende, droevige, vrolijke, spannende en over het algemeen gewoon geweldige momenten meegemaakt, en ik ga de vierendertig dames die in het IOP center wonen ontzettend missen (vooral Deborah van twaalf, die mijn 'bibi' was en ik haar 'babu').

Wat ik nou de komende tijd van plan ben te doen?
1) als eerste wil ik een blog gaan maken met al mijn reiservaringen. Dit wordt anders dan wat je normaal gesproken ziet. Ik ben van plan per thema (denk aan religie, milieu, educatie e.d.) op te schrijven wat ik allemaal gezien heb en wat al mijn bevindingen zijn. Dit zal ruim verspreid worden op sociale media
2) ik wil graag naar mijn oude middelbare school en/of basisschool om te vertellen over het vrijwilligerswerk dat ik allemaal heb gedaan.
3) ik ga helpen vrijwillig wereldwijd hun website te vertalen naar het Engels, zodat zij meer verbreed werk kunnen doen.
4) ik wil vrijwillig wereldwijd helpen door hun bij te staan op informatie markten en daar te vertellen over mijn ervaringen.

Tot zo ver mijn doelen die ik allemaal ga waar maken: let maar op!

Liefs, Krista

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.