WorldSupporter Magazine of KristaJanssen

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben vorig jaar naar Vietnam gegaan, om vijf weken vrijwilligerswerk te doen: ik heb van alles gedaan, van les geven aan kinderen tot helpen in een weeshuis, en koken in een ziekenhuis.
Nog steeds vind ik dit de mooiste ervaring die ik ooit heb mogen mee maken. Deze zomer ga ik naar Tanzania- wat ik daar mag gaan doen weet ik nog niet precies, maar het wordt vast heel bijzonder en leuk!
Experience & Leisure: 
Ik vind het heerlijk om naar wereldmuziek te luisteren; een aanrader is cubaanse muziek (niet alleen maar buena vista social club).
Commandante Che Guevara is een lied over de revolutie cdat ik tijdens mijn reis daar leerde kennen, en erg van onder de indruk was. Verder hou ik van naar concerten gaan in het algemeen, en vind ik films en documentaires erg mooi om naar te kijken. China Blue and Bitter Seeds raad ik zeker aan. Verder is 'stand van de sterren' een ontzettend leuke documentaire; het aaat over het leven van een doodnormaal Indonesisch gezin, maar het is heel leuk om te zien wat hun bezig houdt.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school deed ik vaak mee met sponsorlopen waarbij bijvoorbeeld geld werd opgehaald voor een school in Nicaragua.
Ik studeer nu culturele antropologie en we worden ook vaak bewust gemaakt van bepaalde problematiek in de wereld; maar of je hier iets tegen wilt doen is vrijblijvend. Wel heb ik vakken over ontwikkelingshulp en internationale betrekkingen gevolgd en ben ik met mijn studievereniging naar Jordanië gegaan. Dit was ook heel mooi, we hebben veel met mensen gepraat en zijn ook uitgenodigd voor de koffie. De uitwisseling van cultuur vond ik erg interessant.
Help & Change: 
Ik heb al vaak vrijwilligerswerk gedaan.
Eerst begon ik in Nederland, waar ik hielp bij een paardrijvereniging voor kinderen met een verstandelijke beperking, maar breidde dit uit naar vrijwilligerswerk bij IDFA, het internationale documentaire festival in Amsterdam.
Work & Initiate: 
Ik heb bij een supermarkt gewerkt, waar plastic en bon papier werd bespaard en men was daar ook zeer bewust over. Ook werden fair trade producten aangeprezen.
Ik werk nu als gids in de stad en soms wijs ik mijn groepen leuke tentjes aasn, waar ze bijvoorbeeld fair trade koffie schenken. Ik kom daar zelf namelijk ook graag.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters