Recyclen is écht leuk!

Recyclen is zo'n term die je vast al heel vaak voorbij hebt horen komen. Bij recyclen denk ik vooral aan cardridges of batterijen; dingen waar je ouders vaak voor zorgen dat ze gerecycled worden. Ik heb zelf nog niet zo actief dingen gerecyceld, (leuk woord trouwens xd) maar nu is het moment dan eindelijk daar. Mijn vader kwam thuis van de bouwmarkt met recyclebare muziekboxjes! Deze kan ik dus lekker meenemen op vakantie en na de vakantie terugbrengen, en dan worden ze gerecycled.

Nu moet ik zeggen dat de kwaliteit ervan zó goed is, dat je, zelfs als je fluistert, nog beter te horen bent, maar hé, ik doe aan recyclen en daar gaat het om! :)

Haha, ik zal de foto wel even als bijlage toevoegen.

Nog een fijne vakantie verder, people! :)
Liefs,

Image
Follow the author: Karenlalaa
More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]