Succesvolle infoavond!

Gisteren ben ik met mijn Malawi-groepsgenoot Jorrick naar Utrecht gegaan om daar Sofie, onze expeditieleider, te helpen met een infoavond. Verder waren er ook een meisje dat dit jaar naar Zuid-Afrika is geweest en een meisje dat vorig jaar in Uganda zat.
Er was een tiental jongeren met hun ouders aanwezig en Sofie vertelde wat een expeditie met Worldmapping precies inhoudt e.d.
Toen er over de landen apart wat verteld werd, was het natuurlijk onze beurt om los te gaan over hoe geweldig Malawi is en wat we voor werk verrichtten bij de projecten waar we geweest zijn. Het is fijn dat het pas anderhalve week geleden is sinds onze terugkomst want daardoor waren we natuurlijk extra enthousiast om erover te vertellen en nu waren we er ook zeker van dat de mensen aan wie we het vertelden daadwerkelijk geïnteresseerd waren, omdat ze zelf overwegen een reis te maken.
Toen Sofie klaar was met haar presentatie met alle basisinfo, konden de jongeren vragen aan haar of ons stellen, als ze die nog hadden. Een paar mensen gingen al vrij snel naar huis, maar wij hebben nog de hele avond staan praten met Charlotte en Romane. Deze vriendinnen wilden misschien op expeditie gaan komend jaar maar ze twijfelden tussen Zuid-Afrika en Malawi. Jorrick en ik hebben ze er helemaal van overtuigd dat Malawi écht een goede keuze is en absoluut de moeite waard. Natuurlijk hebben we ze ook verteld dat het echt een slimme keuze is om je ook aan te melden als Wereldsupporter, en dit zijn ze ook van plan. Het voelde heel goed om mensen te inspireren deze keuze te maken. Inmiddels hebben ze zich aangemeld voor een expeditie naar Malawi. Ik hoop nog vaak mee te mogen helpen bij infoavonden en meer mensen te overtuigen.

02-08-2013

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]