Vertel mensen ook ter plekke over je project!

Wat is het fijn om te horen dat iemand die ik over mijn vrijwilligerswerk bij het Centro de Esperanza Infantil (CEI) verteld heb, daar vrijwilligerswerk is gaan doen! Ik heb heel veel mensen (een mix aan internationaliteiten) verteld over het CEI tijdens mijn verblijf in Oaxaca. Een van mijn Duitse vriendinnen bleef daar nog een paar maanden langer en ze vertelde mij net dat zij drie weken bij het CEI vrijwilligerswerk heeft gedaan en het geweldig vond. Dat is echt goed nieuws! Verder was het al leuk dat tijdens mijn verblijf al veel vrienden mij kleren en spulletjes meegaven voor de kinderen als donatie aan het CEI. Het helpt dus heel erg om alle mensen die je ontmoet tijdens je vrijwilligerswerk ook te vertellen over je project! Toen ik in Mexico was heb ik ook veel Mexicanen over mijn werk verteld, want zij kende de organisatie nog niet. Als iemand ooit besluit om bij het CEI vrijwilligerswerk te doen of een ander project in Mexico en vragen heeft, je kunt mij alles vragen wat je maar wilt! Je kunt onder dit bericht reageren of via mijn profiel kun je mijn Facebook pagina vinden. Daar kun je mij een prive bericht schrijven! :) 'You change the world when you help educate a child!' httppublic://blog/cei_0.jpgwww.oaxacastreetchildrengrassroots.org/

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of elinemonsma
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd