Druk, druk druk...

Hallo allemaal!

Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad en daardoor is het er helaas een beetje bij ingeschoten om te blijven bloggen voor wereldsupporter. Maar dat wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb! Ik heb namelijk de laatste 3 masterclassdagen van Your Bricks gevolgd en heb meegedaan aan de Just Don't Eat actie bij ons op school om geld in te zamelen voor Uganda. De reis met worldmapping (alweer bijna een jaar geleden!) heb ik niet kunnen vergeten, en zeker nu het zomer wordt en twee reisgenootjes (en milleniumdoeners) dit jaar al naar Malawi gaan kan ik niet wachten tot ik 18 ben en ook terug kan naar Afrika. Hoe, wat, waar, wanneer en hoe lang weet ik nog allemaal niet, maar voor mij is het zeker dat ik volgend jaar in de zomer via be-more vrijwilligerswerk ga doen.

Genoeg om over te bloggen, dus de komende weken kunnen jullie weer veel blogs van mij verwachten :)

groetjes Nadja

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of nadjajump
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
6
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd