Image
WorldSupporter Magazine of nadjajump
Image
Travel & Move: 
Van 21 juli tot en met 5 augustus 2012 ben ik met worldmapping in Uganda geweest. Het was echt een supermooie ervaring!
We zijn op huisbezoeken geweest, hebben een huis gebouwd voor een familie die al 1,5 jaar in een hutje sliep en we zijn een paar dagen op een school geweest. Het was echt een super ervaring, en eigenlijk waren die twee weken veel te kort. Ik weet zeker dat ik nog een keer terug wil om écht vrijwilligerswerk te doen!
Experience & Leisure: 
Omdat ik deze zomer met worldmapping naar Uganda ga ben ik al veel geld in aan het zamelen voor de projecten daar (waar we ook zelf mee gaan helpen).
Ik heb op Koninginnedag zelfgemaakte cakejes en spullen verkocht, en ik ben hard bezig met het inzamelen van oude mobiele telefoons en cartridges. Dit gaat erg goed en ik hoop dat ik hierdoor een mooi bedrag aan een van de projecten in Uganda kan geven! Ook heb ik op de basisschool bij ons in het dorp een presentatie gegeven over Afrika, Uganda en het vrijwilligerswerk dat ik daar ga doen. Ik ben van plan om na terugkomst ook te vertellen hoe het is geweest.
Learn & Develop: 
Onze school zamelt elk jaar geld in voor een ander derdewereldproject.
Hiervoor worden verschillende dingen georganiseerd zoals Just don't eat (een hele dag niets eten, waar mensen je voor kunnen sponsoren), van Horne Unplugged (muziekfestival) en nog veel meer. Zo halen we met z'n allen altijd best veel geld op voor het project van dit jaar. Dit jaar is het project Uganda, dus dat is wel heel leuk!
Help & Change: 
Vorige zomer ben ik met worldmapping 2 weken naar Uganda geweest. Dit was echt super!
Work & Initiate: 
Dit hoort hier misschien niet helemaal thuis omdat het niets met het buitenland te maken heeft, maar toch vond ik het hier wel passen.
Elke zaterdag doe ik voor 2 uurtjes vrijwilligerswerk bij een stichting die mensen met een handicap laat paardrijden. Ik loop dan naast het paard of de persoon op het paard om hem/haar te begeleiden. Superleuk om te doen! Je ziet de ruiters echt genieten!
My Latest Activity
Druk, druk druk...

Hallo allemaal! Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad en daardoor is het er helaas een beetje bij ingeschoten om te blijven bloggen voor wereldsupporter. Maar dat wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb! Ik heb namelijk de laatste 3 masterclassdage...

Eerste twee dagen Your Bricks

Op 19 april was de eerste masterclassdag van your bricks. De dag begon voor mij vroeg: ik zat om 07:15 op de fiets! Maar het was het vroege opstaan waard! Nadat ik uit de bus stapte kwam ik de eerste andere deelnemer al tegen, en samen liepen we naar het gebouw (wat nog even duurde, we konden de ing...

iets gedaan voor een Nederlandse organisatie die bijdraagt...

iets gedaan voor een Nederlandse organisatie die bijdraagt aan de wereld om je heen Elke week help ik met veel plezier mee bij de paardrijles voor gehandicapten in de omgeving. Ik vind het geweldig om te zien hoe deze mensen plezier hebben met dat uurtje paardrijden.

zelf een fondsenwerfactie georganiseerd voor een goed doel of...

zelf een fondsenwerfactie georganiseerd voor een goed doel of project Voor mijn reis naar Uganda heb ik geld opgehaald doormiddel van mobiele telefoontjes en lege cartridges ophalen. Deze actie is nu zo'n beetje afgelopen, en ik wil zo snel mogelijk het geld aan een van de projecten in Uganda gaan g...

Your Bricks

Een tijdje geleden al heb ik me ingeschreven voor Your Bricks. Your Bricks organiseert 6 workshopdagen voor jongeren met een goed idee voor een betere wereld. Na die 6 dagen worden er 10 ideeën uitgekozen, die terug mogen komen voor de pitchdag. Als je hier wint krijg je een coach die je gaat h...