AND NOW.. THE END IS NEAR!!

Het einde is in zicht, het einde van 5 maanden lang ploeteren op ontwikkelingstheorieën, diverse casussen, interculture communicatie projecten en onderzoeken. Met maandag het laatste tentamen opkomst lijkt het erop dat ik mijn Minor Global Development Issues met succes kan afronden. Daarnaast betekend het ook dat ik bijna in het vliegtuig naar Vietnam ga stappen.

Zoals ik jullie in een van mijn eerste blogs heb verteld ga ik namelijk eind mei op de diverse projecten werken van Vrijwillig Wereldwijd in Vietnam. Deze hartverwarmende organisatie heeft namelijk naast een heleboel projecten in diverse landen over de wereld zich ook in Vietnam gevestigd.

Op welke projecten ik precies kom weet ik pas als ik arriveer in Can Tho, maar het is in ieder geval zeker dat ik in een staatsweeshuis en in een padoga aan het werk ga. Eigenlijk maakt het me ook helemaal niets uit, alle projecten zijn gestart vanuit de goede harten van de toppers van Vrijwillig Wereldwijd en alle projecten kunnen hulp gebruiken.

Ik weet dat ik niet de wereld kan veranderen in vier weken, maar als ik al eens een glimlach kan toveren op de gezichten van de velen weeskinderen dan ben ik uiterst tevreden.

Na mijn werk ga ik nog wat rondreizen, cultuur opsnuiven, het land ontdekken om dan volgend jaar aan mijn afstudeer jaar te beginnen.

Ik kan niet wachten om te vertrekken en samen met al die andere vrijwilligers over de hele wereld ons best te doen om wat glimlachjes tevoorschijn te toveren.

Liefs voor jullie supporters

xxx

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]