Beste Blogger

Nog twee weken en dan is het zover, we gaan met een groep van 16 jongeren en 5 begleiders naar Roemenie. De laatste tijd ben ik veel aan het werken om ervaring op te doen voor later. Later en tijdens mijn studie zal ik hard moeten werken om mijn doelen te halen. Daarom werk ik nu van 8 tot 5 bij mijn ouders in de boomkwekerij. Dit is een enorm goede ervaring voor elke puber. Volgens mij is dit alleen maar een goede basis voor later. Ik leer nu wat werken is. Ook al vind ik het niet altijd leuk zal ik nu wel leren wat werken is en ervaring opdoen met collega's . Dit leert je jezelf te ontwikkelen en verder te gaan in het leven. Ik zou iedere puber aanraden om te gaan werken. 

Follow the author: stefdenhertog
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: stefdenhertog
This content is used in bundle:
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]