JOIN: 1% StudentBattle

Zoals jullie misschien al wel gezien hebben, vertoef ik op dit moment voor een half jaar in Londen om daar mijn onderzoeksproject voor mijn studie Farmacie te doen. Ik ga een nieuwe therapie (een glucose-insuline-kaliuminfuus) voor hartfalenpatiënten op de intensive care vergelijken met de bestaande therapie.

Vanuit Londen maak ik daarnaast ook deel uit van een promotieteam voor de stichting Care for Pharmacy. Het is een stichting opgezet door jonge, Nederlandse apothekers (in spé), die verschillende activiteiten organiseren om de farmaceutische zorg te verbeteren. In maart organiseert de stichting een masterclass: "Innoveren in de farmaceutische zorg" in het ABN Amro hoofdkantoor in Amsterdam. 

Genoeg over mij, vandaag las ik een mailtje van 1% CLUB, ze organiseren een studentenbattle! Zie: www.studentenbattle.nl. Nu ik in Londen zit kan ik er dus helaas niet aan meedoen. Erg jammer, want ik denk dat het een enorme uitdaging kan zijn! Daarom wil ik het graag even onder jullie aandacht brengen. Ik denk namelijk dat het een zeer leerzaam project is en dat het goed kan helpen bij je wereldsupporter activiteiten. 

Wat is het?  

Door je aan te melden voor deze studentenbattle kun je geselecteerd worden en in een van de 8 teams terecht komen. Deze teams bestaan uit 3-5 verschillende studenten met een andere achtergrond. Ieder team heeft een eigen 1% CLUB project. Samen kun je dus je kennis bijeenvoegen in een business case om een project te helpen. Daarnaast is het de bedoeling dat je een crowdfunding campagne uitvoert. 

Wat kun je winnen? 

Na het strijden tegen andere teams in de finale, mag het winnende team het project bezoeken en de oplossing voor de business case implementeren. Alleen hierom zou je je toch al meteen aan willen melden? 

Ik hoop dat er wereldsupporters zijn die deze kans aangrijpen, het is echt de moeite waard! 

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]