Nieuwjaarsduik 2015

Nieuwjaarsduik actie voor Wini.

3, 2, 1!! Daar ga ik dan, met mijn unox muts op ren ik het koude zee water in. Het strand van Scheveningen staat vol met oranje musten.
Wat een kou, ik ren uit het water en verwarm me met een warmen chocoladen melk. En dit allemaal voor mijn vriendinnetje uit Tanzania.

Had nooit gedacht dat er zoveel mensen op zouden reageren!

 

Hieronder ziet u een berichtje die ik op facebook heb geplaats:

 

HELP Wini en ik DOE de nieuwjaarsduik!

Mijn vriendinnetje Wini uit Tanzania heeft een sponsor nodig, Wini is een spontane, zorgzame en talentvolle meid die geen ouders meer heeft en wordt opgevangen door IOP in Tanzania waar ik 5 weken vrijwilligerswerk heb gedaan. Ik wil geld voor haar ophalen door de nieuwjaarsduik te doen, wil je haar sponsoren met een klein bedrag? Elke kleine beetjes zijn welkom!!! Elke weeskind heeft een lifesponsor van €25,- per maand, maar Wini heeft deze sponsor nog niet.. Stuur een privé bericht zodat ik mijn IBAN nummer kan geven zodat we haar samen kunnen helpen!
Samen staan we sterk

Wanneer ik de nieuwjaarsduik heb gedaan zal ik een foto maken van het eindresultaat hoeveel geld we hebben opgehaald!

Organisaties:
httppublic://blog/winefridalifesponsooractie.jpgwww.iopnederland.nl/
httppublic://blog/winefridalifesponsooractie.jpgwww.wereldsupporter.nl/profiel/romy-ruitenbeek

 

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Romy Ruitenbeek
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.