Wie helpt? Tweedehands spullen gezocht

Op 15 juli vertrek ik naar Guatemala om daar les te gaan geven in het educatief centrum van Tess Unlimited. Ik ben zelf student aan de PABO (lerarenopleiding basisonderwijs) en ik volg deze opleiding met Montessori-specialisatie. Deze kennis wil ik graag meenemen naar Guatemala. Ik wil een aantal van mijn lessen, vooral die aan de jonge kinderen (5 en 6 jaar), geven aan de hand van Montessori-materialen. Deze materialen heb ik inmiddels verzameld, op wat incomplete onderdelen na, en staan in een grote doos en tas op mijn zolder te wachten om vervoerd te worden naar Guatemala.

Dit vervoer kost echter veel geld, en met het geld wat ik nu heb kan ik niet alles meenemen, maar slechts een deel. Dit zou natuurlijk erg zonde zijn. Ook voor het aanschaffen van de onderdelen niet niet compleet zijn, heb ik geld nodig. Een sponsoractie opzetten is me tot op heden nog niet gelukt omdat geen enkel bedrijf, school, vereniging etc. bereid is mij te helpen. Op dit moment is mijn grootste missie het houden van een enorme sponsorverkoop op de vrijmarkt tijdens Koninginnedag en eventueel later in het jaar op de weekmarkt in mijn woonplaats. Hiervoor ben ik op zoek naar tweedehands spullen die verkocht mogen worden voor het goede doel. Zelf heb ik al heel wat spullen verzameld, maar er mag altijd meer bij. Meer spullen is ten slotte meer kans op veel geld.

Ik ben dus op zoek naar mensen in de omgeving van Rotterdam die nog oude spullen hebben liggen die weg mogen. Wie helpt?!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Myriam-Guatemala
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd