Na de reis

Veel mensen van mijn groep waaronder ikzelf hebben na de reis iets heel belangrijks beseft. Dat wij het hier eigenlijk heel makkelijk hebben. Mijn eerste worldsupporter reist heeft me aan het denken gezet (nog meer dan voorheen). Mijn beiden ouders die uit ghana komen hadden ook een moeilijke jeugd met niet veel geld. Dus thuis was ik opgegroeid met Ghanese danwel Afrikaanse normen en waarden ( je moet blij zijn met wat je hebt en er altijd dankbaar voor zijn) ik ben dus meerdere malen naar ghana geweest en heb armoede dus ook eerder gezien maar ik was niet in ghana voor zoiets specifieks maar naar Zuid-Afrika wel. Dus die armoede heb ik dieper ervaren en als ik dus kijk naar Nederland besef in dus ook dat wij als personen en als land niet zo veel te klagen hebben. Toen ik in Zuid-Afrika was waren er rijken mensen met villa's die wonen naast straat arme mensen met geen dak boven hun hoofd het enige verschil is dat zij in de rijkdom zijn geboren en die arme mensen in de armoede dat is ook in nederland zo alleen is het verschil tussen rijk en arm hier véél minder groot.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Emmanuel3
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.