ISW Hoogeland

Zoals ik al eerder vermeld heb, heb ik op 28 october geholpen bij een informatieavond op het ISW Hoogeland. Ik heb deze week een mail ontvangen over de aanmeldingen di ezijn gevolgd na deze avond. Al 2 mensen hebben zich ingeschreven en waarschijnlijk volgen er nog meer! Wat is dit toch weer fijn om te horen dat je mensen heb kunnen inspireren om te gaan. Ik vond het ook geweldig om te doen en als ik de kans krijg gaat dit dan zeker nog een keer gebeuren. Ik ben zelfs bezig om een informatie dag op mijn school te orgaiseren. Ik heb vaak de vraag gekregen hoe alles nou precies ging bij mij en via welke organisatie ik dit heb gedaan. Door zelf zo een avond te organiseren beantwoord ik al die vragen en kan ik de mensen om mij heen misschien ook wel inpsireren, er is al wat vraag voor geweest. Daarbij als de mensen mij zelf kennen gaat dat allemaal wat makkelijker. De school staat hier voorkomen open voor dus ik ga mijn best doen dit allemaal te regelen. Mijn school heeft zelfs aangegeven dat wanneer er inderdaad veel vraag voor is ze zelfs wel meer willen samen werken met Worldmapping, dit allemaal om meer jongeren dit te laten doen. Zoals ik denken veel mensen dat dit belangrijk is voor de wereld en voor jezelf! 

Dat we nog veel mensen mogen inspireren!

Follow the author: LaraGue
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: LaraGue
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]