Het einde is al in zicht!

De meeste van de groep zijn 17 augustus naar de kerk gegaan. Degene die nog niet zo lekker waren zijn in Pakachere gebleven. Ik Ben ook in Pakachere gebleven :(

Na de kerkdienst hebben we ontbeten en zijn we met de busjes naar Liyo gegaan. Daar hebben we ‘s middags onze eerste activiteit gedaan! Ik heb met nog een paar anderen iemands tuin water gegeven. We waren als eerste groep je terug en Toen mochten we een klaslokaal verfen! Echt superleuk! Ik heb toen samen met Danielle het alvabet geverfd :)

Die volgende ochtend werd ik al heel vroeg wakker. Jongens tussen de 6 en de 12 jaar voeren een ritueel uit waardoor hun volwassen mannen worden. Ze moeten verkleed door de dorpen en dan krijgen ze geld. Van dat geld moeten ze een maand langs een rivier leven. Daarna worden ze besneden. Maar je hoort dus de hele nacht trimmed enzo… En dat is best vervelend haha!

Na het ontbijt gingen we weer activiteiten doen! Ik heb een badkamer gemaakt voor een vrouw van 103 jaar oud! Het was echt zielig, want heel veel mensen gooiden stenen naar haar toe omdat ze deneen dat die vrouw een heks is doordat ze zo oud is geworden!!

‘s Middags zijn we naar een middelbare school gegaan. We hebben presentaties over Nederland gehouden en hun over Malawi. Het was superleuk!

We moesten gisteren (19 Augustus) om 7.15 al klaar staan. Tijd voor onze laatste activiteit! Ik heb toen bakstenen gemaakt! Echt leuk om te doen! Je werd er ook behoorlijk vies can! Haha

Met de busjes zijn we toen naar Mawa gegaan! Het allerlaatste project! We hebben daar een voetbaltournooi gedaan, en we zijn toen heel mooi laatste geworden!

Vanmiddag (20 Augustus) gaan we met de busjes naar Cape Mclear… Alweer richting het vliegveld!!

Tot snel!!

More contributions of WorldSupporter author: SigridBieber0103
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]