Armbandjes voor een goed doel

Deze armbandjes van 20 pesos per stuk (40 eurocent) hebben Florien Willems en ik verkocht aan onze familieleden en vrienden voor 2 euro. Al het geld wat hiermee ingezameld wordt gaan we gebruiken voor het bouwen van een nieuw huis voor de community in Happyland, Manila!

Update 3 juni 2012: In Happyland zijn ze inmiddels begonnen met het bouwen van het huis, hopelijk kunnen we binnenkort ook een foto hiervan posten. Met onze actie hebben Florien en ik ongeveer 100 mensen bereikt!
In totaal hebben we 450 euro opgehaald.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Zien er superleuk uit! Succes

Zien er superleuk uit! Succes ermee!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of World Supporter Cycle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.