De poort en voetbalveldje regelen

' Vandaag (vrijdag) was ook weer een druk dagje, want ook vandaag waren de kids vrij. Ik was iets later op het centrum, opstaan was vanochtend beetje moeilijk dankzij de baby vannacht :$ en meteen begon de dag productief. Na een gesprek met de manager ging ik op pad naar Dries om te bespreken of hij een poort voor amazing grace kon maken en voor welke prijs. Ook heb ik met de manager besproken of de dames van de tuin het gras van het voetbalveld kunnen maaien, zodat ik er een echt voetbalveld van kan maken. Dit gaat hij maandag met ze regelen :D ! De boys voetballen nu namelijk op het stenen basketbalveld met losse stenen en de meeste op blote voeten.. Terwijl erachter een voetbalveld is met doelen, maar wat nu niet begaanbaar is. Echt totaal overwoekert... Dus ik ga de boys eens even heel blij maken hoop ik volgende week :-).

Wat betreft de poort.. Dit is noodzakelijk omdat het centrum momenteel ook door wild vreemde mannen wordt gebruikt als weg naar hun werk. Dit is niet de bedoeling en al helemaal niet als die mannen niet zo pluis zijn. Daar willen we de kids niet mee in aanraking laten komen! Een poort is de oplossing, omdat dan enkel mensen van amazing grace doorgang krijgen. Ik hoop nog geld te krijgen van awesome travel, zodat ik genoeg geld bij elkaar heb voor de poort...

Verder heb ik vandaag weer wiskunde gedaan en eerlijk gezegd vond ik het knap dat ze hun concentratie erbij konden houden, want mijn concentratie wat betreft wiskunde was ondertussen wel zon beetje op :$. Verder had Peace zijn biologie en wiskunde huiswerk gemaakt, wauw! En heb ik met hem
Engelse les gedaan. Hij is ondertussen een gemotiveerde leerling, maar ik moet hem wel ophalen en niet laten gaan, want anders verdwijnt hij. Maar als hij in de les zit doet hij 100% zijn best! Aangezien de andere vrijwilliger is vertrokken neem ik al haar lessen over, voor zover ik dat kan hendelen.. Maandag is Themba namelijk ook weer voldoende aangesterkt dus zal ik ook zijn programma moeten oppakken. Ben benieuwd hoe dat zal gaan, maar we gaan ervoor en met een beetje creativiteit lukt het me wel :-).

Liefs vanuit de andere kant van de wereld ;-) '

Follow the author: Meiske4
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]