Week 1 Zuid-Afrika

Ik heb tijdens mijn verblijf een weblog bijgehouden op waarbenjij.nu. Om jullie vanuit hier ook een kijkje te geven in hoe mijn leventje daar was zal ik wat citaten geven uit mijn blogs. Hieronder mijn ervaringen in mijn eerste week.

' Ik ben nu een week in Zuid-Afrika! De eerste werkdagen op het project zitten erop.. Het voelt alsof ik de kindjes al weken ken, maar verder zit mijn hoofd zo vol! Vandaag was het een hele leuke, maar ook zware dag.. Ik voelde mij smiddags niet helemaal lekker, had hoofdpijn en bevangen door de drukte en warmte. Dit zorgde ervoor dat ik een moment had waarop ik mijn leventje in NL even miste.. Gelukkig zorgen de kindjes en de grote stoere boys er dan weer voor dat ik weer weet waarvoor ik hier ben.
Vandaag heb ik een paar kids het kaartspel pesten geleerd. Het was zo leuk om te zien hoe snel ze de regels oppakten en hoe happy ze toen waren. Dit moment was echt onbetaalbaar! Een meisje die bijv. geen taal spreekt snapte het heel snel en ik zei haar hoe slim ik haar vond en dat ik trots was. Jullie hadden haar moeten zien stralen :D voor dit soort momenten doe ik alles.. '

'Morgen wil ik een activiteit gaan voorbereiden voor de kids. Ik wil ze namelijk een Nederlands liedje gaan leren. Een van de grote jongens zingt de hele dag en vroeg mij naar een Nederlands liedje ;-) Ik zit te denken aan Margeritha van Marco, want dat nummer heeft gewoon een speciaal plekje in mijn hart.. Voor de kleintje vind ik 'op een onbewoond eiland' wel leuk.'

Follow the author: Meiske4
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]