Vervolg Activiteit 10 maart - Vrijwilligersdag StayOkay Zeeburg in Amsterdam

Wie komt ons nog meer vergezellen? Lekker herinneringen ophalen en nieuwe plannen maken voor de zomer? Ik ga in ieder geval meehelpen in de organisatie en ik heb er al zin in!

Contributions, Comments & Kudos

Hoi Alina, heb je nog extra

Hoi Alina, heb je nog extra hulp nodig van een wereldsupporter? Ik doe graag met je mee de 10e! Ik hoop van je te horen! Emailen kan naar sweethart1414 [at] hotmail.com. Groetjes, Anne (ook wereldsupporter)

Hoi Anne, sorry voor mijn

Hoi Anne, sorry voor mijn late reactie, zo vervelend dat je geen meldingen krijgt als iemand iets heeft gepost! Dus sorry dat ik niet meer heb gereageerd!! Was wel een leuke dag :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Alina
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
11 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.