Ride for the Roses

Agelopen zondag was het jaarlijkse evenement van Ride for the roses weer. Dit jaar heb ook ik mee gedaan samen met anderen. De hele dag stond in het teken van het KWF. Zoals u al kunt raden was het de bedoeling dat wij gingen fietsen voor het goede doel. Ik zelf heb 50km gefietst. Het was een geweldige ervaring en ik heb een goed doel in ons eigen land gesteund. Want ook wij kunnen soms wat hulp gebruiken, vooral als het over enge ziektes gaat die nog lang ons land niet uit zijn. Bijna 12000 mensen deden mee, allemaal verspreid over 3 peletons. Het was een super dag waar in totaal meer dan 1,1 miljoen is opgehaald voor onderzoeken van het KWF. Ik voelde mij zeer voldaan na zondag, ik wist dat ik mij weer had ingezet voor een betere wereld. Daarom weet ik ook zeker dat ik er volgend jaar weer bij ben. 

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: LaraGue
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]