Worldmapping brochure

Worldmapping maakte dit jaar een nieuwe brochure. Ik vind het altijd super leuk om alles te lezen wat bij Worldmapping hoort. Zo heb ik een brochure van Be More, een handleiding van geld inzamelen en 2 reispakketten. Ik word daar zo enthousiast van! Zo wilde ik dus ook graag de nieuwe brochure van Worldmapping. Ik was denk ik een van de eerste die 'em aanvroegen. Ik kreeg al een tweet van Worldmapping waarin stond dat er een verrassing voor mij bij zat. Ik was zo ontzettend nieuwsgierig! En toen ik het boekje dan eindelijk in de brievenbus kreeg, zag ik het: ik stond met mijn blog in de brochure! Super vet natuurlijk! De blog ging over waarom ik zoveel zin had om naar Malawi te gaan. Ik was super trots!

Lees hier mijn stukje:

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
373