Terug in Nederland

De eerste dagen was het even weer wennen om in de drukte van Europa te zijn.

Vele verhalen verteld aan familie en vrienden. Ook de ongeveer 2000 foto's aan mn vader en zusjes laten zien. Inmiddels ben ik bezig met het selecteren van foto's voor in een fotoboek. Ik laat de foto's altijd afdrukken en plak ze dan in een boek. Dan kan ik er nog bustickets en bonnentjes bij in plakken en er zelf een teks bij schrijven. Dit fotoboek kan ik dan aan iedereen die dat wil laten zien. Zo krijgen ze een goed beeld van wat ik daar gedaan heb. Ook zien ze dan het land en de mensen die daar leven. 

Binnenkort begint school ook weer, dus kan ik aan al mn klasgenoten vertellen hoe leuk ik het heb gehad in Ghana. Ook op het werk zullen ze wel benieuwd zijn naar mijn verhalen.

Ik vind het heel leuk om er over te vertellen en om foto's te laten zien. Wel is het zo dat ik zoveel dingen mee heb gemaakt dat het lastig is om te kiezen wat ik wil vertellen. Bij iedereen is het verhaal weer net even wat anders. Door er over blijven te vertellen herinner ik mezelf ook steeds meer aan andere dingen! Leuk om er nog zo mee bezig te zijn.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Aline
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
316