Onderweg naar Ghana

andaag is het zover! Vandaag vertrek ik voor acht weken naar Ghana.

 

De laatste paar weken ben ik druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen. Van koffers inpakken tot geld en spullen inzamelen. Er zijn heel wat kleding-donateurs geweest dus ik was van de week blij om er achter te komen dat ik twee koffers van 23 kilo mee mag nemen. Hier maak ik dan ook gebruik van. Mijn backpack vol met spullen voor mijzelf en een koffer vol met kleren en speelgoed voor de kinderen. Ook komt mijn vriend nog twee weekjes langs dus die neemt ook nog twee volle koffers mee.

 

Mijn vliegtuig vertrok vandaag om 15:10 uur Nederlandse tijd en ik kom aan in Accra de hoofdstad van Ghana rond 20:00 uur lokale tijd. In Ghana is het 2 uur eerder dus dit betekent

dat het in Nederland 22:00 uur is als ik aankom in Ghana.

 

Als ik aankom in Ghana word ik op het vliegveld opgehaald door iemand van de organisatie van Travelactive. Dan word ik naar een hostel gebracht waar ik samen met nog een paar vrijwilligers de introductie dagen heb. Dit is een tweedaagse introductie waar ik alle do's en dont's te horen krijg. Ook zorgen zij voor een tour door Accra en krijg ik een workshop Djembe spelen en dansen op het strand.

 

Het totaal ingezamelde bedrag voor de weeskinderen in Ghana is 470 euro. Dit neem ik mee naar het weeshuis en ter plekke kijk ik wat ze het hardste nodig hebben. De volgende keer als ik een blog plaats, zit ik in Ghana en weet ik hier vast veel meer over.

 

Wil je nog doneren? Dat kan natuurlijk nog steeds. Kijk bij Doneer nu!

 

Liefs
Sharon

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Sharonseinen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]