Tutor lezen

Education Category: Language
Ages:

Tijdens mijn reis hebben we ook geholpen in een schooltje. Ik moest met drie kindjes een boekje gaan lezen. We gingen ergens op een grasveldje zitten en ik liet de kindjes voorlezen. Het was de bedoeling dat ik hun uitspraak verbeterde. Ik vond het een erg goede methode! De kinderen leren heel veel in zulke kleine groepjes dus het was erg slim om dat zo aan te pakken. Als ze dit gezamenlijk moeten doen in de klas, is ieder kind maar even aan de beurt en daarom wordt dat veel lastiger.

Follow the author: BrittBartholomeus
More contributions of WorldSupporter author: BrittBartholomeus
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]