Voorbereidingen in volle gang!

Jaja, dan is hier ein-de-lijk mijn allereerste blog! Eigenlijk de tweede, de eerste is vergaan in het niets toen ik de voorbeeldweergave wilde bekijken. Wat een geweldige laptop heb ik toch ook...

Maar laten we beginnen bij het begin:
Toen ik terugkwam van vakantie ben ik meteen (soms meer dan) fulltime aan de slag gegaan om geld bij elkaar te sparen voor de reis. Hierdoor was ik 's avonds vaak te moe om nog te gaan sporten, leuke dingen te doen of zelfs maar m'n kamer op te ruimen. Dit is ook de reden dat m'n blog zo lang op zich heeft laten wachten.

Sinds juli ongeveer ben ik heel druk bezig met alle voorbereidingen voor mijn reis naar Guatemala. Mailtjes over en weer over vanalles en nog wat, ik had toch meer vragen dan ik vooraf dacht.
Moet je je visum vooraf aanvragen? Hoe zit het met verzekeringen? Etc.
Inmiddels heb ik alle benodigde vaccinaties, maar ben ik er nog niet uit of ik wel of geen malariapillen ga slikken.

Drie weken geleden heb ik mijn definitieve offerte (voor de vliegreis)gevonden in mijn mailbox. Dacht ik.
Vandaag ben ik met mijn moeder naar het reisbureau geweest en doordat Iberia alle vluchten Amsterdam-Madrid vanaf januari schrapt moet ik een nieuwe reis plannen. Waarschijnlijk vertrek ik nu vanuit Brussel, dus zo erg is het niet. Het is alleen jammer dat het nu nog steeds niet definitief is, terwijl ik er al zo lang mee bezig ben.

Gelukkig heb ik genoeg om naar uit te kijken: 17 november de traingsdag van Wereldsupporter, 24 november die van stichting Muses en tussendoor ook nog een meeloopdag voor een studie in Amsterdam. Door alles wat ik nog moet regelen voor volgend jaar zou ik volgend schooljaar bijna vergeten! En de studie nog een jaartje uitstellen is gezien de plannen van het nieuwe kabinet ook niet zo'n goed idee.

Dan ga ik nu maar eens de brochure voor een specialisatie van bestuurskunde doorlezen, misschien dat dat iets voor me is.
In het vervolg zal ik m'n blog niet meer zo verwaarlozen!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Laura
Comments, Compliments & Kudos

wow

Guatemala! Wat ga je daar doen? ensucces met je studiekeuze, je meot ook aan je eigen toekomst denken. Veel succes met ales plannen en heel veel plezier! Vergeet geen foto's te laten zien op reis, he?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
413 1